4 daagse cursus "Leer tekenen"
 
In deze teken cursus van 4 dagen leer je tekenen door stap voor stap anders te kijken naar je omgeving. Met behulp van allerlei leerzame en leuke oefeningen help ik je bij het leren tekenen. Mensen die van zichzelf denken dat ze nooit een redelijke tekening op papier zullen krijgen, staan versteld van de resultaten die binnen deze cursus haalbaar zijn, voor iedereen. Je hoeft dus niet te kunnen tekenen, daarom doe je juist deze cursus!
 
Deze teken techniek is gebaseerd op de methode van Betty Edwards. In onze maatschappij gebruiken we bijna uitsluitend onze linker hersenhelft. We zijn het ontwend gebruik te maken van de creatieve krachten in onze rechter hersenhelft. Deze methode toont aan hoe we weer toegang kunnen krijgen tot onze rechter hersenhelft. Wij gaan hier dan ook dankbaar gebruik van maken tijdens het tekenen.
 
Als je al schildert is de Summer School "Leer tekenen" een perfecte aanvulling om tekeningen, schetsen en foto's over te brengen op je doek.
 
De cursus bestaat uit 4 dagen van 9.30 - 16.30 uur in kleine groepjes van maximaal 8 personen.
Data voor de dinsdag groep 2017:
13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli
 
Data voor de woensdag groep 2017:
14 juni, 21 juni, 28 juni en 5 juli ** VOL **
 
Kosten "Leer tekenen" €165,= inclusief: 21% BTW, een zoeker en een hoek-meter, koffie/thee/vegetarische soep (lunch pakketje zelf meenemen).
Exclusief tekenmateriaal zoals een schetsblok, potloden, grafiet stiften, kneedgum, gumpotlood ed.
Als je je opgeeft krijg je een lijstje van het materiaal wat je nodig hebt.
 
Cursisten van de schildercursus 2017 krijgen 10% korting op de cursus.
 
Mochten er nog vragen zijn bel dan gerust voor meer informatie 0599 32 24 48 of mail naar info@moniqueblaak.nl